WordPress website

Uw bedrijf en diensten presenteren met een website is erg belangrijk.
Daarnaast moet de website en informatie ook goed gevonden worden via Google.
Met onze ervaring en creativiteit ontwikkelen wij unieke maatwerk WordPress websites.

De voordelen

Een unieke en herkenbare website
Zeer gebruiksvriendelijke software
Geschikt voor tablets en smartphones
Ecosysteem met gratis en betaalde plugins
Snelle en frequente updates
Breed inzetbaar en flexibel
Onderhoudspakket

Over WordPress

WordPress expert

Bekende merken en bedrijven maken al gebruik van het content management systeem WordPress. Zoals Mercedes Benz, Time Inc en The Wall Street Journal. Het is software waarmee u makkelijk de website kunt beheren. Gefocust op schoonheid, standaarden en gebruiksgemak. Eenvoudig pagina’s toevoegen en aanpassen, ook voor afbeeldingen en video’s. Voor een gebruikersvriendelijke website zit u goed, wij zijn namelijk specialisten in WordPress! Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de voltooide projecten in ons portfolio.

Specialiteiten

WordPress voldoet aan de technische eisen die Google aan websites stelt. Wij installeren een SEO-plugin (SEO by Yoast) in elke website. Met deze plugin kan de website geoptimaliseerd worden voor Google. Daarnaast is een professioneel design erg belangrijk. Wij geloven in designs op maat. Geen enkele klant of vraagstuk is namelijk hetzelfde. Uw bedrijf verdient een unieke online uitstraling! Voor meer informatie kunt u onze specialiteiten bekijken:

Werkwijze

I

Luisteren en Strategie

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken waar de bezoekers van uw website echt naar opzoek zijn. Zo ontstaat er een goede strategie. Wij zetten graag in op een lange samenwerking en zijn ook na oplevering betrokken bij de groei.

II

Wireframes

Het begint met het maken van de juiste structuur en indeling. De wireframes worden gemaakt op de iPad Pro in digitale vorm. Het zijn schetsen zodat duidelijk wordt waar onder andere het logo, menu en content komt. Hierdoor krijgen beide partijen een overzicht en is veel in een vroeg stadium al duidelijk.

III

Ontwerp

Nu is het tijd om de wireframes om te zetten naar realiteit met typografie, kleuren en vormen.
 Er ontstaat een grafisch ontwerp dat exact nagebouwd kan worden. Uw feedback en onze ervaringen komen goed van pas.

IV

Technische ontwikkeling

Zodra alles klopt en het ontwerp naar wens is, gaan we aan de slag met de unieke template ontwikkeling. De WordPress site wordt op maat ontwikkelt, met aandacht voor overzichtelijke code en kwalitatieve plugins.

★★★★☆
4 5 1
Sinds een jaar of 15 ben ik met een webwinkel aanwezig en boek daarmee een substantieel deel van mijn omzet. Het oude webwinkelplatform voldeed niet meer aan mijn behoeften en wensen en daarom heb ik bij een aantal web-bureaus offerte gevraagd voor het ontwerpen en bouwen van een nieuw systeem op het PrestaShop platform. SD Webdesign sprong er daarbij direct uit: heldere taal en een realistische maar scherpe prijs. Over de kwaliteit van het ontwerp-proces en de technische uitvoering ben ik zeer te spreken. Ook het overzetten van alle artikelen en omschrijvingen van de oude naar de nieuwe webshop verliep vlekkeloos. Bij het maken van keuzes en het oplossen van problemen tijdens het proces werd op een prettige maar zakelijke manier meegedacht. Nu de webwinkel sinds kort online staat en de eerste bestellingen binnenrollen, heb ik sterk het gevoel dat ik gekregen heb wat ik wilde en ook dat de zorg voor het onderhoud bij SD Webdesign in goede handen is. Bovendien is de winkel vanaf het moment van opdracht in een sneltreinvaart gebouwd en opgeleverd.
★★★★★
5 5 1
Ik ben heel blij met jullie dienstverlening en het eindresultaat. Jullie reageren snel op mailtjes, onduidelijkheden of problemen dus ik ben blij :).