Website vernieuwen

Je huidige WordPress website vernieuwen kan met een redesign.

WordPress website vernieuwen

Je hebt al een website, maar deze past niet meer bij wat je wil uitstralen met je bedrijf. Of de site is al jaren geleden voor het laatst bijgewerkt.

3 redenen om te vernieuwen

1. De website is verouderd Wij vernieuwen je bestaande website, met een frisse uitstraling en we optimaliseren hem voor Google. 2. De website is traag Wij maken de site aantoonbaar snel wat weer goed is voor de vindbaarheid in Google. 3. De boodschap en doelen van het bedrijf zijn veranderd De wereld veranderd snel, bedrijven veranderen gemiddeld 1x per jaar de diensten, breiden uit naar een ander land of veranderen de tone of voice. Bij deze de veranderingen is het belangrijk dat de website ook meegaat met de tijd.

Waar staan wij om bekend?

SD Webdesign ontwikkelt al meer dan 9 jaar websites op maat. Voor allerlei branches en doelgroepen. Onze designer denkt mee over de indeling, het doel van de website en dit allemaal zonder teveel poespas. Direct weten waar je aan toe bent en snelle communicatie.

Aanpak oud vervangen door nieuw

We analyseren, maken de nieuwe WordPress website naast de oude en nemen de verbeterpunten mee bij het redesign. Er zijn diverse contactmomenten tijdens het project. Hierin denk je als klant mee over bijvoorbeeld de menu indeling, teksten en afbeeldingen.

Werkwijze

1.

Doelstelling en doelgroep bepalen

De juiste doelgroep bereiken is enorm belangrijk. Het doel van de website ook, is het bijvoorbeeld vooral bedoelt als online visitekaartje? Of wilt u ook producten via de website verkopen?

2.

Offerte traject

We nemen samen de wensen door en zetten alles netjes in een vrijblijvende offerte.

3.

Nieuw ontwerp

Het begint met het maken van de juiste indeling, cruciaal voor een goed resultaat. Onze designer maakt wireframes met een doordachte indeling. Nu is het tijd om de wireframes om te zetten naar realiteit met lettertypen, kleuren, afbeeldingen en vormen.
 Met het grafisch ontwerp kunnen onze developers bezig met de techniek.

4.

Technische ontwikkeling

Zodra alles klopt en het ontwerp naar wens is, gaan we aan de slag met de unieke template ontwikkeling. De WordPress website wordt op maat ontwikkelt, met aandacht voor overzichtelijke code.

★★★★☆
4 5 1
Meerdere PrestaShop webshop projecten uitgevoerd door SD Webdesign en nog steeds erg tevreden!
★★★★★
5 5 1
Tevreden met meerdere websites en de professionele huisstijl ontwerpen die zijn geleverd