Webapplicatie laten maken

Applicaties voor bedrijven, handig in gebruik op elke locatie.
Schaalbare oplossingen om interne bedrijfsprocessen te verbeteren.

Webapplicaties op maat

Of het nu gaat om het oplossen van een automatiseringsprobleem of het realiseren van een innovatief concept, SD Webdesign is de ideale partner. Wij bouwen de uiteenlopende webapplicaties op basis van uw eisen. Na oplevering kunnen we het gebruik meten en analyseren en verder optimaliseren. Uiteindelijk bouwen we niet zomaar een applicatie, maar een goede functionele app! Het oplossen van problemen die te maken hebben met inefficiënte processen of verouderde software.

Easy Checkout kassa applicatie

Easy Checkout levert aan winkeliers een makkelijke online webapplicatie. Wij bieden een POS kassasysteem, dat zorgt voor een perfecte samenwerking tussen fysieke winkel en PrestaShop webshop.

Met Easy Checkout wordt er een connectie gemaakt met de PrestaShop webshp omgeving. De webshop voorraden en klanten worden beschikbaar in het Point of Sale systeem. Onze online kassa werkt snel en is dagelijks in gebruik door tientallen winkeliers.

App-ontwikkeling voor:
– Bedrijven (intern en/of extern gebruik). Bijvoorbeeld een applicatie voor een kapperzaak, installatiebedrijf of een rijschool.
– Webshops die graag hun catalogus in app-vorm wensen

POS retail

Vrijblijvend ideeën uitwisselen?

Kom vrijblijvend eens met ons brainstormen, maak vrijblijvend een afspraak en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Werkwijze

I

Luisteren en Strategie

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken wat de gebruikers van de webapp echt gaan gebruiken en verwachten. Less is more. We zetten graag in op de lange termijn en zijn ook na oplevering betrokken.

II

Inspiratie

Inspiratie opdoen en kijken naar de mogelijkheden. Inspiratie opdoen in de Apple App Store levert vaak handige informatie op. Natuurlijk zijn veel webapplicaties maatwerk maar het verdiepen in bestaande applicaties is nooit verkeerd.

III

Schetsen

Er worden diverse schetsen oftewel wireframes gemaakt met een iPad Pro en Apple Pencil. Zodat er snel een indeling ontstaat van de applicatie. Prototypes worden getest met echte gebruikers, voordat de technische ontwikkeling van start gaat.

IV

Ontwerpen en ontwikkelen

De wireframes worden vertaald naar een app-interface / layout (met kleuren en illustraties), er zijn feedback momenten om zo samen het gewenste resultaat te bereiken.

★★★★★
5 5 1
Fijne samenwerking, er wordt snel geholpen. Kennis van zaken. Top!
★★★★★
5 5 1
Geweldig! Gunstige tarieven en duidelijke communicatie tijdens de projecten. Al meer dan 8 jaar klant!