Webapplicaties op maat

Wij ontwikkelen online websoftware voor bedrijven. Handig in gebruik en inzetbaar op elke locatie.
Schaalbare oplossingen om interne en externe bedrijfsprocessen te verbeteren.

Online oplossingen

Wij bouwen uiteenlopende webapplicaties op basis van uw wensen. Zoals het omtoveren van papieren bedrijfsprocessen naar handige online software. Denk hierbij aan krachtige online business applicaties. Denk hierbij aan een SAAS platform, Verkoop platform, Dashboard, CRM systeem en E-learning platform. Onze klanten zijn bedrijven en de applicaties worden zowel intern als extern gebruikt.

Project Easy Checkout kassa

Het eenvoudige kassasysteem. Met Easy Checkout wordt er een connectie gemaakt met de PrestaShop webshop omgeving. De webshop voorraden en klanten worden beschikbaar in het Point of Sale systeem. Onze online kassa applicatie werkt snel en is dagelijks in gebruik door winkeliers.

Dashboards en portals

Dashboards en portals maat gemaakt met functies en handige tools voor uw bedrijf in 1 systeem. Wij verzorgen het design en de technische ontwikkeling voor een webapplicatie. Bedrijfsgegevens en toepassingen uit verschillende bronnen worden geautomatiseerd geladen in 1 centrale omgeving.

Vrijblijvend kennis maken en ideeën uitwisselen?

Maak een afspraak en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen. Of het nu gaat om het oplossen van een automatiseringsprobleem of het realiseren van een innovatief concept, SD Webdesign is de ideale partner.

Werkwijze

I

Luisteren en Strategie

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken wat de gebruikers van de webapplicatie echt gaan gebruiken en verwachten. Less is more. We zetten graag in op de lange termijn en zijn ook na oplevering betrokken.

II

Inspiratie

Inspiratie en ideeën verzamelen. Onderzoek en kijken naar de mogelijkheden. Inspiratie opdoe levert vaak handige informatie op. Natuurlijk zijn veel webapplicaties maatwerk maar het verdiepen in bestaande applicaties is nooit verkeerd.

III

Schetsen

Er worden diverse schetsen oftewel wireframes gemaakt. Zodat er snel een indeling ontstaat van de applicatie. Prototypes worden getest met echte gebruikers, voordat de technische ontwikkeling van start gaat.

IV

Ontwerpen en ontwikkelen

De wireframes worden vertaald naar een app-interface / lay-out met kleuren en illustraties. Er zijn feedback en test momenten om zo samen het gewenste resultaat te bereiken.

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop jullie onze nieuwe webshop vorm hebben gegeven. De samenwerking hebben wij als prettig ervaren geen blabla verhalen maar concrete tips waar we ons voordeel mee gedaan hebben. Elke vraag of opmerking die we hadden werd snel en goed beantwoord. Wij kunnen dan ook SD Webdesign aan iedereen aanbevelen. Als we het over een cijfer moeten hebben dan geef ik jullie een 8.
★★★★☆
4 5 1
Meerdere PrestaShop webshop projecten uitgevoerd door SD Webdesign en nog steeds erg tevreden!