Webapplicaties op maat, bedrijven applicatie

Wij ontwikkelen applicaties voor bedrijven. Handig in gebruik op inzetbaar elke locatie.
Schaalbare oplossingen om interne en externe bedrijfsprocessen te verbeteren.

Webapplicatie laten maken

Of het nu gaat om het oplossen van een automatiseringsprobleem of het realiseren van een innovatief concept, SD Webdesign is de ideale partner. Wij bouwen uiteenlopende webapplicaties op basis van uw wensen. Na oplevering kunnen we het gebruik meten en analyseren en verder optimaliseren. Uiteindelijk bouwen we niet zomaar een applicatie, maar een goede functionele app! Het oplossen van problemen die te maken hebben met inefficiënte processen of verouderde software.

Gebruikt u nu Excel?
Uw medewerkers die dagelijks in Excel werken, kan dat niet efficiënter? Handmatige administratieve taken kost elke medewerker tot wel 5 uur per week! Een webapplicatie wordt zo ontworpen dat het de processen optimaal ondersteunt en medewerkers veel tijd bespaart. Dankzij slim gebruik te maken van alle technieken kan de overstap van ineffectieve en onnodige Excel-sheets naar een webapplicatie heel gemakkelijk.

Webapplicaties voor:
– Bedrijven (intern en/of extern gebruik). Bijvoorbeeld een applicatie voor een kapperszaak, installatiebedrijf of rijschool.
– Webshops die graag hun catalogus in app-vorm wensen.
– Dashboards op maat.
– Planningen, keuringen.
– CRM systeem en intranet.

Easy Checkout kassa applicatie

Webapplicaties op maat, applicatie voor mijn bedrijf

Easy Checkout levert aan winkeliers een makkelijke online webapplicatie. Wij bieden een POS kassasysteem, dat zorgt voor een perfecte samenwerking tussen fysieke winkel en PrestaShop webshop.

Met Easy Checkout wordt er een connectie gemaakt met de PrestaShop webshp omgeving. De webshop voorraden en klanten worden beschikbaar in het Point of Sale systeem. Onze online kassa werkt snel en is dagelijks in gebruik door tientallen winkeliers.

POS retail

Vrijblijvend ideeën uitwisselen?

Kom vrijblijvend eens met ons brainstormen, maak vrijblijvend een afspraak en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Werkwijze

I

Luisteren en Strategie

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken wat de gebruikers van de webapp echt gaan gebruiken en verwachten. Less is more. We zetten graag in op de lange termijn en zijn ook na oplevering betrokken.

II

Inspiratie

Inspiratie en ideeën verzamelen. Onderzoek en kijken naar de mogelijkheden. Inspiratie opdoen in de Apple App Store levert vaak handige informatie op. Natuurlijk zijn veel webapplicaties maatwerk maar het verdiepen in bestaande applicaties is nooit verkeerd.

III

Schetsen

Er worden diverse schetsen oftewel wireframes gemaakt. Zodat er snel een indeling ontstaat van de applicatie. Prototypes worden getest met echte gebruikers, voordat de technische ontwikkeling van start gaat.

IV

Ontwerpen en ontwikkelen

De wireframes worden vertaald naar een app-interface / lay-out met kleuren en illustraties. Er zijn feedback en test momenten om zo samen het gewenste resultaat te bereiken.

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank voor de heldere communicatie. Wij zijn zeer tevreden over SD Webdesign.
★★★★★
5 5 1
Easy Checkout is een eenvoudig maar functioneel kassasysteem dat perfect aansluit op onze wensen. Voorraden worden bijgewerkt en onze klanten kunnen wij snel van dienst zijn.