Webapplicaties op maat

Wij ontwikkelen cloud applicaties voor bedrijven. Handig in gebruik op inzetbaar elke locatie.
Schaalbare oplossingen om interne en externe bedrijfsprocessen te verbeteren.

Webapplicatie laten maken

Of het nu gaat om het oplossen van een automatiseringsprobleem of het realiseren van een innovatief concept, SD Webdesign is de ideale partner. Wij bouwen uiteenlopende webapplicaties op basis van uw wensen. Papieren bedrijfsprocessen omtoveren naar online software. Na oplevering kunnen we het gebruik meten en analyseren en verder optimaliseren. Uiteindelijk bouwen we niet zomaar een applicatie, maar een goede functionele app! Het oplossen van problemen die te maken hebben met inefficiënte processen of verouderde software.

Gebruikt u nu Excel?
Uw medewerkers die dagelijks in Excel werken, kan dat niet efficiënter? Handmatige administratieve taken kost elke medewerker tot wel 5 uur per week! Een webapplicatie wordt zo ontworpen dat het de processen optimaal ondersteunt en medewerkers veel tijd bespaart. Dankzij slim gebruik te maken van alle technieken kan de overstap van ineffectieve en onnodige Excel-sheets naar een webapplicatie heel gemakkelijk.

Webapplicaties voor:
– Bedrijven (intern en extern gebruik). Bijvoorbeeld een boekingsapplicatie.
– Voor alle branches van sporthal, installatiebedrijf tot rijschool.
– Een papieren proces (formulier) omzetten naar een digitaal formulier.
– Dashboards op maat.
– Plansoftware en keuringen.
– CRM systeem en intranet.

Project: Easy Checkout kassa applicatie

Het eenvoudige kassasysteem.

Met Easy Checkout wordt er een connectie gemaakt met de PrestaShop webshp omgeving. De webshop voorraden en klanten worden beschikbaar in het Point of Sale systeem. Onze online kassa applicatie werkt snel en is dagelijks in gebruik door winkeliers.

Zorgt voor een perfecte samenwerking tussen webshop en winkel. Inzetbaar voor het MKB en zelfstandige ondernemers in de retail.

 

POS retail

Vrijblijvend ideeën uitwisselen omtrent digitale transformaties?

Kom vrijblijvend eens met ons brainstormen, maak vrijblijvend een afspraak en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Werkwijze

I

Luisteren en Strategie

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken wat de gebruikers van de webapplicatie echt gaan gebruiken en verwachten. Less is more. We zetten graag in op de lange termijn en zijn ook na oplevering betrokken.

II

Inspiratie

Inspiratie en ideeën verzamelen. Onderzoek en kijken naar de mogelijkheden. Inspiratie opdoe levert vaak handige informatie op. Natuurlijk zijn veel webapplicaties maatwerk maar het verdiepen in bestaande applicaties is nooit verkeerd.

III

Schetsen

Er worden diverse schetsen oftewel wireframes gemaakt. Zodat er snel een indeling ontstaat van de applicatie. Prototypes worden getest met echte gebruikers, voordat de technische ontwikkeling van start gaat.

IV

Ontwerpen en ontwikkelen

De wireframes worden vertaald naar een app-interface / lay-out met kleuren en illustraties. Er zijn feedback en test momenten om zo samen het gewenste resultaat te bereiken.

★★★★★
5 5 1
Tevreden met meerdere websites en de professionele huisstijl ontwerpen die zijn geleverd
★★★★★
5 5 1
Geweldig! Gunstige tarieven en duidelijke communicatie tijdens de projecten. Al meer dan 8 jaar klant!