Server, hosting en domeinnaam

Hosting bij SD Webdesign is een perfecte oplossing voor websites, webapplicaties en webshops.

Voordelen cloudhosting

Super snel en betrouwbaar
99.9% uptime garantie
Onbeperkt dataverkeer
Geografisch gescheiden back-ups
ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd
24/7 monitoren van de serverstatus

Met een goede domeinnaam en snelle
server ontvangt u meer bestellingen.

PrestaShop hosting

Domeinnaam
Een van de eerste dingen waar we aan denken als we het over een website hebben is de domeinnaam. Dit is de toegang tot uw website of webshop en wordt overal weergegeven. Wilt u graag een domeinnaam vastleggen of de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren? Neem dan contact met ons op.

Server en hosting
Hosting is een belangrijk onderdeel voor een WordPress website of een PrestaShop webshop. Kort samengevat: Uw website draait op een server om bereikbaar te zijn. Wij werken samen met Shock Media. Dit bedrijf heeft een geweldige kwaliteit prijs verhouding!

Professionele PrestaShop cloudhosting

Voor uw PrestaShop webshop, of u nu een bestaande PrestaShop webshop heeft of een nieuwe wilt maken, met professionele cloud hosting is de webbwinkel altijd goed beschikbaar!

Een PrestaShop Cloud Server wordt veelal ingezet voor drukbezochte webshops waarbij de Cloud Server volledig geoptimaliseerd is voor PrestaShop. Het is snel, veilig en enorm betrouwbaar. Eventuele storingen kunnen eerder verholpen worden, wij kunnen Shock Media 24/7 bereiken. Geen last van server uitval of vertraging omdat de server alleen voor SD Webdesign klanten word afgeschermd / gebruikt.

Gratis verhuizing
Heeft u ergens anders al een website of webshop? Dan verhuizen wij deze kosteloos. Wij zetten alle data over van de oude partij naar de nieuwe.
Dit duurt vaak maar enkele uren.

Brochure downloaden

Ontvang onze hosting brochure vrijblijvend per e-mail. De brochure bevat onze hostingpakketten, opties en tarieven.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden of liever een maatwerk offerte? Stuur ons een e-mail of bel ons 0546 – 23 20 04.

★★★★☆
4 5 1
Sinds een jaar of 15 ben ik met een webwinkel aanwezig en boek daarmee een substantieel deel van mijn omzet. Het oude webwinkelplatform voldeed niet meer aan mijn behoeften en wensen en daarom heb ik bij een aantal web-bureaus offerte gevraagd voor het ontwerpen en bouwen van een nieuw systeem op het PrestaShop platform. SD Webdesign sprong er daarbij direct uit: heldere taal en een realistische maar scherpe prijs. Over de kwaliteit van het ontwerp-proces en de technische uitvoering ben ik zeer te spreken. Ook het overzetten van alle artikelen en omschrijvingen van de oude naar de nieuwe webshop verliep vlekkeloos. Bij het maken van keuzes en het oplossen van problemen tijdens het proces werd op een prettige maar zakelijke manier meegedacht. Nu de webwinkel sinds kort online staat en de eerste bestellingen binnenrollen, heb ik sterk het gevoel dat ik gekregen heb wat ik wilde en ook dat de zorg voor het onderhoud bij SD Webdesign in goede handen is. Bovendien is de winkel vanaf het moment van opdracht in een sneltreinvaart gebouwd en opgeleverd.
★★★★☆
4 5 1
Top service van SD Webdesign