Webshop vernieuwen

Je bestaande webshop vernieuwen kan met een redesign.
Afhankelijk van de verbeterpunten kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Blijven vernieuwen

Voorheen was de benadering voor een webshop meer projectmatig, tegenwoordig zien we het meer als een continue traject. Vergelijk het bijvoorbeeld met een oldtimer, om hem mooi te houden moet hij eigenlijk elke dag gepoetst worden. Bij een redesign van een website kijken wij grondig naar de huidige structuur en onderdelen, uitstraling, werking en online zichtbaarheid. Na dit onderzoek kunnen wij vertellen waar de verbeteringen liggen.

Tips voor een redesign

1. Zorg voor een duidelijke structuur en lay-out.
2. Focus op de doelgroep en het gebruiksgemak.
3. Breng huidige functies in kaart, zo kom je niet voor verrassingen te staan.
4. Zorg voor passend en nieuw beeldmateriaal.
5. Denk aan de andere apparaten zoals smartphone en tablet.

Voorbeeld uit de praktijk

De webshop egawen.nl had een basis uitstraling en potentie om te groeien. Samen met onze klant hebben we een nieuw uniek design gemaakt, het gebruiksgemak verbeterd en de onderdelen die de doelgroep gebruikt geoptimaliseerd. Hieronder zie je 2 screenshots om de vernieuwing van oud naar nieuw te zien.

 redesignegawen

Werkwijze

1.

Huidige webshop analyseren

Wat wilt u met de webshop bereiken? Dit bepaald de keuzes voor de techniek achter de website en het ontwerp. Wij verzamelen de verbeterpunten voor de huidige webshop en denken mee over de doelstellingen en doelgroep.

2.

Wensen en offerte

We nemen samen de wensen door en zetten alles netjes in een vrijblijvende offerte.

3.

Nieuw ontwerp

De werkwijze die wij gebruiken bij een nieuw ontwerp zal ook worden gebruikt
bij een redesign.

4.

Technische ontwikkeling

Zodra alles klopt en het ontwerp naar wens is, gaan we aan de slag met de unieke template ontwikkeling. De PrestaShop webshop wordt op maat ontwikkelt, met aandacht voor overzichtelijke code.

★★★★☆
4 5 1
Met SD Webdesign valt alles te regelen.
★★★★☆
4 5 1
Ik ben zeer tevreden. Over de snelheid, de duidelijkheid vooraf over de dienstverlening en wat daarvan te verwachten, over het strakke eindresultaat en over jullie bereidheid bij vragen of onduidelijkheden mee te denken en te schakelen. Een 8,5 is dat voor mij. Groeten, Annemarie