PrestaShop webshop

Wij zijn dé PrestaShop webshop specialisten en werken sinds 2010 met PrestaShop.
Met uw ambitie en onze kennis ontstaat er een professionele webshop.
Meer dan 9 jaar ervaring met e-commerce projecten.

De voordelen

Een unieke maatwerk webshop
Ruim twee en een half miljoen gebruikers
PrestaShop heeft meer dan 320 functies
Makkelijk uit te breiden met modules
Zeer gebruiksvriendelijke software
10 of 10.000 producten, géén beperkingen
E-commerce

Over PrestaShop

PrestaShop is op dit moment de beste webshop software voor een online webshop! Perfect geschikt voor bedrijven en voor iedereen die een webshop wil beginnen. Onze tarieven zijn gunstig en PrestaShop biedt uitgebreide mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook een kassasysteem via een koppeling met PrestaShop. Voor een gebruiksvriendelijke webshop zit u goed, wij zijn namelijk PrestaShop experts! U kunt de demo uitproberen, of bekijk de reeds voltooide projecten.

Specialiteiten

Webshops met PrestaShop, ieder project wordt op maat ontwikkelt met als basis de e-commerce software PrestaShop. We waarborgen de kwaliteit van het eindproduct en creëren unieke webwinkels voor uw merk en bedrijf. Hieronder staan de gerelateerde diensten voor meer informatie:

Partner
PRESTASHOP
PARTNER
Partner

Werkwijze

I

Luisteren en Strategie

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken waar de bezoekers van uw webwinkel echt naar opzoek zijn. Met als resultaat een goede strategie. Wij zetten graag in op een lange samenwerking en zijn ook na oplevering betrokken bij de groei.

II

Wireframes

Wij starten met het maken van de juiste indeling, cruciaal voor een goede webshop. Onze designer maakt schetsen met een doordachte lay-out. Hierdoor krijgen beide partijen een helder idee van de indeling, worden de juiste keuzes gemaakt en onstaat er een goede basis.

III

Ontwerp

Nu is het tijd om de wireframes om te zetten naar realiteit met lettertypen, kleuren, afbeeldingen en vormen.
 Met het grafisch ontwerp kunnen onze developers bezig met de techniek. Er zijn feedback rondes en onze ervaringen komen goed van pas.

IV

Technische ontwikkeling

Zodra alles klopt en het ontwerp naar wens is, gaan we aan de slag met de unieke template ontwikkeling. De PrestaShop webshop wordt op maat ontwikkelt, met aandacht voor overzichtelijke code.

★★★★★
5 5 1
Vol tevredenheid over de samenwerking. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze nieuwe website is geheel naar wens!
★★★★★
5 5 1
Ik was toe aan vernieuwing van de bestaande webshop die SD Webdesign destijds (ruim 5 jaar geleden) voor ons had verzorgd. zij zorgde ervoor dat de migratie vlekkeloos verliep.. ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service.vandaar dat wij al jaren klant zijn. SD Webdesign.. Dank je wel