PrestaShop koppelingen

PrestaShop webshop koppelen aan de boekhouding, magazijn en verzendtool.

Beschikbare koppelingen

PrestaShop boekhouding

Acumulus, Exact en SnelStart
Met de koppeling kunt u direct aan de slag. Het configureren van de PrestaShop koppeling kunnen wij regelen maar er zijn ook andere partijen die de koppeling aanbieden. Na de installatie kunt u direct gegevens en facturen uitwisselen en hoeft u niet meer om te kijken naar de synchronisatie.

Uw boekhouding automatisch koppelen met uw webshop bespaard tijd en geld.

Exact Online en PrestaShop / Snelstart en PrestaShop

PrestaShop (XML) Feeds

Wij regelen feeds voor:
– Channable
– Google Shopping
– Bol.com partners
en andere vergelijkingssites.

Ook automatisch voorraad bijwerken met CSV/XML behoort tot de mogelijkheden.

Verzendlabels

Bij SendCloud helpen ze het verzendproces te optimaliseren. Via de koppeling met PrestaShop automatiseren we het volledige verzend- en retourproces. Van het importeren van orders, het printen van verzendlabels, verzenden van Track & Trace e-mails tot aan het verwerken van de retouren.

Daarnaast hebben wij een postcode aanvuller, postcode + huisnummer = straatnaam automatisch ingevuld. Samen met postcode.nl, de grootste Nederlandse postcode-database. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.

Kassa en voorraadbeheer koppeling

Via Easy Checkout een compleet kassasysteem met voorraadbeheer.
Het werkt eenvoudig en wordt gekoppeld aan uw PrestaShop 1.7 webshop. Actuele synchronisatie van producten, orders, klanten en voorraad. Voor alle informatie over het kassasysteem voor PrestaShop bezoekt u easycheckout.nl

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel blij met jullie dienstverlening en het eindresultaat. Jullie reageren snel op mailtjes, onduidelijkheden of problemen dus ik ben blij :).
★★★★★
5 5 1
Geweldig! Gunstige tarieven en duidelijke communicatie tijdens de projecten. Al meer dan 9 jaar klant!