PrestaShop koppelingen

PrestaShop webshop koppelen aan de boekhouding, magazijn en verzendtool.

Beschikbare koppelingen

PrestaShop boekhouding

Acumulus, Exact en SnelStart
Met de koppeling kunt u direct aan de slag. Het configureren van de PrestaShop koppeling kunnen wij regelen maar er zijn ook andere partijen die de koppeling aanbieden. Na de installatie kunt u direct gegevens en facturen uitwisselen en hoeft u niet meer om te kijken naar de synchronisatie.

Uw boekhouding automatisch koppelen met uw webshop bespaard tijd en geld.

Exact Online en PrestaShop / Snelstart en PrestaShop

PrestaShop (XML) Feeds

Wij regelen feeds voor:
– Channable
– Google Shopping
– Bol.com partners
en andere vergelijkingssites.

Ook automatisch voorraad bijwerken met CSV/XML behoort tot de mogelijkheden.

Verzendlabels

Bij SendCloud helpen ze het verzendproces te optimaliseren. Via de koppeling met PrestaShop automatiseren we het volledige verzend- en retourproces. Van het importeren van orders, het printen van verzendlabels, verzenden van Track & Trace e-mails tot aan het verwerken van de retouren.

Daarnaast hebben wij een postcode aanvuller, postcode + huisnummer = straatnaam automatisch ingevuld. Samen met postcode.nl, de grootste Nederlandse postcode-database. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.

Kassa en voorraadbeheer koppeling

Via Easy Checkout een compleet kassasysteem met voorraadbeheer.
Het werkt eenvoudig en wordt gekoppeld aan uw PrestaShop 1.7 webshop. Actuele synchronisatie van producten, orders, klanten en voorraad. Voor alle informatie over het kassasysteem voor PrestaShop bezoekt u easycheckout.nl

★★★★☆
4 5 1
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe maatwerk webshop. SD Webdesign heeft aan het project veel aandacht besteed en ook na oplevering uitstekende service verleend!
★★★★★
5 5 1
Vol tevredenheid over de samenwerking. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze nieuwe website is geheel naar wens!