Over ons

SD Webdesign is een volwaardig internetbureau gevestigd in Almelo. Wij realiseren huisstijlen, PrestaShop webshops, WordPress websites en webapplicaties. Altijd de juiste specialist aanwezig. Dankzij de afwisselende opdrachten en leuke klanten al meer dan 8 jaar ervaring! Benieuwd naar onze geschiedenis? Onderaan de pagina vindt u onze tijdlijn.

Kenmerken

Snelle communicatie, nuchterheid en kennis van zaken.

Missie

De beleving tussen mensen en websites verbeteren.
Stefan Dijkstra

Oprichter sinds 2010. Vanaf mijn 16e bezig met websites, webshops en webapplicaties. Het contact met klanten is super mooi!

Jonnie Hup

Grafisch Ontwerper. Als enorm ervaren designer werkt hij aan unieke designs. Hij verbetert de beleving, let op alle details en het gebruiksgemak.

Wouter Kleine Schaars

Developer. Tovert designs om tot functionele websites en helpt klanten met support gerelateerde zaken.

Wessel Busscher

Front-end PrestaShop en WordPress developer. Kijkt met een frisse blik naar de techniek.

Ruben Brüggink

Stagiair Applicatieontwikkeling.

Openstaande vacatures 2

Kom jij ons team versterken? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Geschiedenis

2010
De oprichting van SD Webdesign, Stefan maakt van zijn hobby een bedrijf.
2011-2014
Flinke groei met mooie projecten en nieuwe klanten.
2015
Kantoor geopend in Almelo en de lancering van onze nieuwe huisstijl.
2016
Het aantal opdrachten neemt verder toe en het plezier ook!
2017
Interne verhuizing naar groter kantoor. Record aantal projecten opgeleverd!
2018
We gaan voor mooie projecten en groei van klanten en SD Webdesign.
★★★★☆
4 5 1
Sinds een jaar of 15 ben ik met een webwinkel aanwezig en boek daarmee een substantieel deel van mijn omzet. Het oude webwinkelplatform voldeed niet meer aan mijn behoeften en wensen en daarom heb ik bij een aantal web-bureaus offerte gevraagd voor het ontwerpen en bouwen van een nieuw systeem op het PrestaShop platform. SD Webdesign sprong er daarbij direct uit: heldere taal en een realistische maar scherpe prijs. Over de kwaliteit van het ontwerp-proces en de technische uitvoering ben ik zeer te spreken. Ook het overzetten van alle artikelen en omschrijvingen van de oude naar de nieuwe webshop verliep vlekkeloos. Bij het maken van keuzes en het oplossen van problemen tijdens het proces werd op een prettige maar zakelijke manier meegedacht. Nu de webwinkel sinds kort online staat en de eerste bestellingen binnenrollen, heb ik sterk het gevoel dat ik gekregen heb wat ik wilde en ook dat de zorg voor het onderhoud bij SD Webdesign in goede handen is. Bovendien is de winkel vanaf het moment van opdracht in een sneltreinvaart gebouwd en opgeleverd.
★★★★☆
4 5 1
Meerdere PrestaShop webshop projecten uitgevoerd door SD Webdesign en nog steeds erg tevreden!