Marketing en optimalisatie

Marketing is een groot woord. Wij werken in kleine stapjes. Doelen bepalen en resultaat behalen.
Een website of webshop waar online promotie voor nodig is, vallen onder internetmarketing.

Meten is weten

Waar komen bezoekers vandaan, wat is de gemiddelde leeftijd van uw klanten in PrestaShop. Data van Google is handig en essentieel om goed te adverteren en andere marketinginstrumenten te gebruiken. Internet adverteren wordt boven offline adverteren verkozen vanwege de snelheid en meetbaarheid.

Adverteren via Google Adwords
Betaald adverteren werkt met Google AdWords. Met deze zoekmachine advertentie methode worden advertenties in Google AdWords geplaatst en bijgehouden. Zo wordt uw website of webshop sneller gevonden op gewenste zoekwoorden. De kosten lopen uiteen van € 0,10 tot € 2 per klik op de advertentie. Advertenties in Adwords zetten wij op met een maatwerk zoekwoorden campagne.

Het optimaliseren van een website

Met een PrestaShop webshop of WordPress website, zijn vaak meer bezoekers, een hogere conversie en omzet gewenst. Dan helpen wij om dit te realiseren. Eerst kijken wij waar optimalisatie nodig en mogelijk is. Het gaat er ook om dat uw doelgroep er wat aan heeft.

Techniek en conversie optimalisatie
Om de interactie op een WordPress website of PrestaShop webshop te stimuleren is conversie optimalisatie nodig. Optimalisatie is pagina’s optimaal inrichten voor bezoekers, om conversie (een bestelling) zo makkelijk mogelijk te maken. Door obstakels weg te halen en de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren kan de conversie stijgen. Bijvoorbeeld door laadtijden te beperken en goede ondersteuning op alle apparaten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
De website / webshop wordt in totaliteit gescand op SEO vriendelijkheid.
Vervolgens stellen we samen met u de zoekwoorden vast waarop de webshop beter gevonden moet worden.
Er ontstaat een plan op welke manier de webwinkel het beste hoger in Google kan scoren.

Voor meer informatie over marketing en optimalisatie staat SD Webdesign klaar. Samen met u kiezen wij de juiste aanpak.

★★★★★
5 5 1
Goede communicatie, altijd maken ze tijd voor eventuele vragen en geven goede uitleg.
★★★★☆
4 5 1
Fijne en mooie service.