Website en huisstijl ontwerp

Wij ontwerpen logo’s, websites, webshops en online software. Onze designer maakt ook huisstijlen en alles wat daarbij hoort. Zodat alle uitingen van uw bedrijf een positieve associatie oproepen, onderscheidend en herkenbaar zijn.

Maak indruk met een onderscheidend grafisch ontwerp

Er wordt wel eens gezegd: “Je krijgt maar één kans om een eerste indruk achter te laten”. In veel gevallen klopt dat. Helemaal in het bedrijfsleven. De eerste indruk en beleving die een potentiële klant van uw bedrijf heeft is vaak doorslaggevend bij de keuze of ze een dienst gaan afnemen of juist niet. Er is veel concurrentie en om uw bedrijf te laten opvallen is een goede huisstijl een must. Een sterk logo en bijbehorende huisstijl geven de uitingen van een bedrijf een herkenbare en betrouwbare uitstraling die zorgt voor een gevoel van vertrouwen en kwaliteit. SD Webdesign helpt hierbij. Wij ontwerpen krachtige online oplossingen, logo’s en huisstijlen.

Wat wij ontwerpen

Websites / Webshops / Webapplicaties / Logo's / Drukwerk / Visitekaartjes / Briefpapier / Enveloppen en nog veel meer!

Wilt u iets laten ontwerpen wat er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Van briefing tot oplevering

1. Briefing

De eerste stap is kennis maken met het bedrijf, de doelgroep en beoogde doelen. Doormiddel van een gesprek verzamelen we informatie en definiëren we wensen met specifieke doelen en richtlijnen. Deze informatie zetten we om in een briefing voor de ontwerper.

2. Research

Belangrijk onderdeel van het proces is onderzoek doen naar concurrenten, de markt, de mensen en trends. Het is belangrijk om een onderscheidend ontwerp te creëren, maar het moet ook de beoogde doelgroep aanspreken.

3. Concept

In deze stap gaat de ontwerper aan de slag met het bedenken van een concept, of te wel het idee achter het ontwerp. Een mooi plaatje alleen is niet genoeg. Er moet een gedegen concept achter het ontwerp zitten. Dit concept zorgt er voor dat het ontwerp een verhaal heeft. Het concept wordt doorgetrokken in alle grafische uitingen die ontworpen moeten worden.

4. Schetsen

Als er een concept is bedacht dan gaan we beginnen met schetsen. We kijken tijdens de schetsfase bijvoorbeeld naar vorm, kleur en lettertype. Wat past het beste bij het concept dat bedacht is. Uit de schetsen komen een aantal grafische ontwerpen voort die conform zijn aan de briefing.

5. Uitwerken en presenteren

Uit de schetsen worden de twee beste ontwerpen uitgekozen. Deze ontwerpen worden geperfectioneerd waarna we ze aan de klant presenteren. We leggen tijdens de presentatie het concept achter het ontwerp uit en we leggen onze keuzes uit. Waarom we hebben gekozen voor de kleuren, lettertype en vormtaal.

6. Feedback en oplevering

Na afloop is er een feedbackronde, in overleg kiezen we één ontwerp om mee verder te gaan. Eventuele feedback wordt genoteerd en verwerkt. Als het ontwerp klaar is, dan zorgen wij dat het technisch perfect wordt doorgevoerd.

Drukwerk begeleiding

Wilt u het drukwerk liever niet zelf regelen? Wij kunnen ook voor u de drukwerk begeleiding verzorgen zodat u zich niet hoeft bezig te houden met alle zaken die bij drukwerk komen kijken.

Wij hebben drukkerijen in ons netwerk waar we mee samenwerken. Wij kunnen offertes aanvragen en het papier uitzoeken. Ook leveren we de bestanden aan en houden contact met de drukker over de gang van zaken.

Daagt u ons uit voor een nieuw ontwerp?

Wij zoeken altijd naar de balans tussen mooi en functioneel. Met de bewezen werkwijze ontstaan er unieke ontwerpen waardoor uw bedrijf opvalt en een eigen gezicht krijgt. Samen geloven in authentieke merken met een sterke merkidentiteit. Daar ontwikkelen wij graag een identiteit voor.


Offerte aanvragen Afspraak maken
★★★★☆
4 5 1
Fijne en mooie service.
★★★★☆
4 5 1
SD Webdesign is een jong en dynamisch bureau met oog voor details en telkens 24/7 paraat om een goede service te bieden.