Gratis website Quickscan

Is uw website of webshop wel goed vindbaar in zoekmachines? Kan iemand met de nieuwste smartphone gemakkelijk door de pagina’s scrollen? Wij vertellen het graag! Vul uw gegevens in en ontvang een gratis websitescan t.w.v. €150.

Uw website op 5 verschillende punten geanalyseerd:

  • Optimalisatie voor zoekmachines (SEO)
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Structuur en design
  • Technologie
  • Snelheid en veiligheid

Vraag nu de gratis Quickscan aan
100% gratis en zonder verplichtingen.

Hoe werkt het?

U laat gegevens achter, deze worden gebruikt voor de verwerking van de Quickscan.
Wij bellen ter verificatie en spreken een moment af om de resultaten te bespreken.
De scan wordt uitgevoerd door onze online specialist. Het rapport wordt op maat opgesteld.
Binnen 5 werkdagen zijn de resultaten verwerkt. Wij sturen u per e-mail hier meer informatie over.
★★★★☆
4 5 1
Sinds een jaar of 15 ben ik met een webwinkel aanwezig en boek daarmee een substantieel deel van mijn omzet. Het oude webwinkelplatform voldeed niet meer aan mijn behoeften en wensen en daarom heb ik bij een aantal web-bureaus offerte gevraagd voor het ontwerpen en bouwen van een nieuw systeem op het PrestaShop platform. SD Webdesign sprong er daarbij direct uit: heldere taal en een realistische maar scherpe prijs. Over de kwaliteit van het ontwerp-proces en de technische uitvoering ben ik zeer te spreken. Ook het overzetten van alle artikelen en omschrijvingen van de oude naar de nieuwe webshop verliep vlekkeloos. Bij het maken van keuzes en het oplossen van problemen tijdens het proces werd op een prettige maar zakelijke manier meegedacht. Nu de webwinkel sinds kort online staat en de eerste bestellingen binnenrollen, heb ik sterk het gevoel dat ik gekregen heb wat ik wilde en ook dat de zorg voor het onderhoud bij SD Webdesign in goede handen is. Bovendien is de winkel vanaf het moment van opdracht in een sneltreinvaart gebouwd en opgeleverd.
★★★★★
5 5 1
Onlangs heeft SD Webdesign een update uitgevoerd van mijn website en ik ben zeer tevreden over de afhandeling. Ze geven goed advies en je wordt goed op de hoogte gehouden wat er gewijzigd is in de webwinkel. Kortom een perfecte combi van goede service en communicatie!