Fotografie

Mooie en eigen foto’s bepalen de uitstraling van een website en/of webshop enorm.

Daarom werken wij samen met professionele fotografen.

Fotografie voor je website, webshop

Gaat het om een website, webshop, brochure of een ander element uit de communicatie, vrijwel elk element heeft foto’s nodig. Deze visuele elementen vertegenwoordigd door fotografie. Foto’s trekken aandacht en het bereik van een foto is behoorlijk groot.

De identiteit van het bedrijf is belangrijk, dit kan gedaan worden met sfeerfoto’s, foto’s van de producten etc. Bedenk ook wat uw klanten belangrijk vinden en dat foto’s een deel van de eerste indruk bepalen.

Zoek je een partner in fotografie? Bel of mails ons en wij brengen je in contact met een goede fotograaf!

★★★★☆
4 5 1
SD Webdesign is een jong en dynamisch bureau met oog voor details en telkens 24/7 paraat om een goede service te bieden.
★★★★☆
4 5 1
Sinds een jaar of 15 ben ik met een webwinkel aanwezig en boek daarmee een substantieel deel van mijn omzet. Het oude webwinkelplatform voldeed niet meer aan mijn behoeften en wensen en daarom heb ik bij een aantal web-bureaus offerte gevraagd voor het ontwerpen en bouwen van een nieuw systeem op het PrestaShop platform. SD Webdesign sprong er daarbij direct uit: heldere taal en een realistische maar scherpe prijs. Over de kwaliteit van het ontwerp-proces en de technische uitvoering ben ik zeer te spreken. Ook het overzetten van alle artikelen en omschrijvingen van de oude naar de nieuwe webshop verliep vlekkeloos. Bij het maken van keuzes en het oplossen van problemen tijdens het proces werd op een prettige maar zakelijke manier meegedacht. Nu de webwinkel sinds kort online staat en de eerste bestellingen binnenrollen, heb ik sterk het gevoel dat ik gekregen heb wat ik wilde en ook dat de zorg voor het onderhoud bij SD Webdesign in goede handen is. Bovendien is de winkel vanaf het moment van opdracht in een sneltreinvaart gebouwd en opgeleverd.