E-commerce advies van een expert

Als retailer, ondernemer, fabrikant of groothandel ben je vaak bezig met de digitale strategie.
Aan de orde zijn vragen als: Hoe optimaliseren we de webshop? Waar staan we over 2 jaar?
Als ecommerce adviseur, met 9 jaar ervaring in het beheren en ontwikkelen van webshops help ik bedrijven online groeien.

Aanpak

Het begint allemaal met de klantreis van jullie bezoekers en klanten.
Daar zitten vaak zoveel verbeteringen. Soms een klein details zoals een veld in een bestelproces dat de eindgebruiker laat twijfelen over de bestelling. Deze processen en de klantreis breng ik graag in kaart en resultaten en oplossingen worden aangedragen. Niet in een boek maar een nuchter rapport met plan van aanpak.

Ik geef e-commerce advies en heb de afgelopen jaren tientallen merken en webshops begeleid met het vergroten van de online omzet, het vernieuwen van de webshop en het verbeteren van het gebruiksgemak tijdens de klantreis.

Denken vanuit de eindgebruiker

Het gaat uiteindelijk om de bezoekers van je webshop. Die moeten een prettige klantreis hebben van A tot Z met het merk en de webshop. In alles wat wij doen stellen wij de bezoeker centraal.

Diensten

E-commerce advies en consultancy
Online marketing advies
Zoekmachine Marketing (SEO)
Webshop optimalisatie
PrestaShop webshop ontwikkeling
E-commerce workshops

Waarom is het advies waardevol?

SD Webdesign biedt 9 jaar ervaring in e-commerce. Ik heb kennis van het speelveld, de actuele innovaties en de valkuilen. Samen werken we aan een succesvolle digitale strategie. Neem vrijblijvend contact met mij op, een kennismaking kost niets maar kan veel opleveren.

★★★★★
5 5 1
Vol tevredenheid over de samenwerking. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze nieuwe website is geheel naar wens!
★★★★★
5 5 1
Easy Checkout is een eenvoudig maar functioneel kassasysteem dat perfect aansluit op onze wensen. Voorraden worden bijgewerkt en onze klanten kunnen wij snel van dienst zijn.