E-commerce advies van een expert

Als retailer, ondernemer, fabrikant of groothandel ben je vaak bezig met de digitale strategie.
Aan de orde zijn vragen als: Hoe optimaliseren we de webshop? Waar staan we over 2 jaar?
Als ecommerce adviseur, met 9 jaar ervaring in het beheren en ontwikkelen van webshops help ik bedrijven online groeien.

Aanpak

Het begint allemaal met de klantreis van jullie bezoekers en klanten.
Daar zitten vaak zoveel verbeteringen. Soms een klein details zoals een veld in een bestelproces dat de eindgebruiker laat twijfelen over de bestelling. Deze processen en de klantreis breng ik graag in kaart en resultaten en oplossingen worden aangedragen. Niet in een boek maar een nuchter rapport met plan van aanpak.

Ik geef e-commerce advies en heb de afgelopen jaren tientallen merken en webshops begeleid met het vergroten van de online omzet, het vernieuwen van de webshop en het verbeteren van het gebruiksgemak tijdens de klantreis.

Denken vanuit de eindgebruiker

Het gaat uiteindelijk om de bezoekers van je webshop. Die moeten een prettige klantreis hebben van A tot Z met het merk en de webshop. In alles wat wij doen stellen wij de bezoeker centraal.

Diensten

E-commerce advies en consultancy
Online marketing advies
Zoekmachine Marketing (SEO)
Webshop optimalisatie
PrestaShop webshop ontwikkeling
E-commerce workshops

Waarom is het advies waardevol?

SD Webdesign biedt 9 jaar ervaring in e-commerce. Ik heb kennis van het speelveld, de actuele innovaties en de valkuilen. Samen werken we aan een succesvolle digitale strategie. Neem vrijblijvend contact met mij op, een kennismaking kost niets maar kan veel opleveren.

★★★★☆
4 5 1
Meerdere PrestaShop webshop projecten uitgevoerd door SD Webdesign en nog steeds erg tevreden!
★★★★☆
4 5 1
Sinds een jaar of 15 ben ik met een webwinkel aanwezig en boek daarmee een substantieel deel van mijn omzet. Het oude webwinkelplatform voldeed niet meer aan mijn behoeften en wensen en daarom heb ik bij een aantal web-bureaus offerte gevraagd voor het ontwerpen en bouwen van een nieuw systeem op het PrestaShop platform. SD Webdesign sprong er daarbij direct uit: heldere taal en een realistische maar scherpe prijs. Over de kwaliteit van het ontwerp-proces en de technische uitvoering ben ik zeer te spreken. Ook het overzetten van alle artikelen en omschrijvingen van de oude naar de nieuwe webshop verliep vlekkeloos. Bij het maken van keuzes en het oplossen van problemen tijdens het proces werd op een prettige maar zakelijke manier meegedacht. Nu de webwinkel sinds kort online staat en de eerste bestellingen binnenrollen, heb ik sterk het gevoel dat ik gekregen heb wat ik wilde en ook dat de zorg voor het onderhoud bij SD Webdesign in goede handen is. Bovendien is de winkel vanaf het moment van opdracht in een sneltreinvaart gebouwd en opgeleverd.