Diensten

Wij lossen problemen op en helpen bedrijven groeien.
Door design en techniek te combineren ontstaan webshops, websites, platformen en webapplicaties.

Design

De beleving van een website of webshop begint bij het logo en het ontwerp. Onze grafisch ontwerper met ruim 15 jaar ervaring ontwerpt krachtige logo’s en huisstijlen. Zodat de uitingen van uw bedrijf een positieve associatie oproepen bij de doelgroep, onderscheidend en herkenbaar zijn.

Meer informatie

PrestaShop webshops

Prachtige webshops worden gerealiseerd met PrestaShop. Met een maatwerk ontwerp en stabiele techniek. Met ruim 9 jaar ervaring geven wij eerlijk e-commerce advies, regelen de hosting en doen het onderhoud voor onze klanten.

Meer informatie

WordPress websites

Ons team werkt sinds 2010 met WordPress, het staat bekend als een gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar CMS systeem. Voor een unieke website met aandacht voor design die gevonden wordt in Google. Wij helpen graag met het realiseren van een website voor uw merk en het maken van informatieve websites.

Meer informatie

Marketing en optimalisatie

Om een webshop goed te laten scoren in Google is optimalisatie een belangrijk middel. Het bereiken van meer bezoekers en het genereren van meer omzet is altijd het doel. Is de klantreis voor (bestaande) klanten van uw webshop ook optimaal? Graag analyseren wij uw webshop of website en kijken waar de kansen liggen.

Meer informatie

Webapplicaties en platformen

Papierwerk en administratieve handelingen worden steeds vaker verwerkt via online applicaties. SD Webdesign maakt robuuste en efficiënte software met een focus op de ultieme gebruikservaring. Denk hierbij aan applicaties zoals een intranet, online platform, dashboard en meer digitale oplossingen.

Meer informatie

E-commerce advies

SD Webdesign geeft graag advies en heeft de afgelopen jaren tientallen merken en webshops begeleid met het vergroten van de online omzet, vernieuwing en het verbeteren van de klantreis.

Meer informatie

★★★★☆
4 5 1
Top service van SD Webdesign
★★★★★
5 5 1
Ik was toe aan vernieuwing van de bestaande webshop die SD Webdesign destijds (ruim 5 jaar geleden) voor ons had verzorgd. zij zorgde ervoor dat de migratie vlekkeloos verliep.. ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service.vandaar dat wij al jaren klant zijn. SD Webdesign.. Dank je wel