Dashboards

Belangrijke gegevens inzichtelijk met een dashboard webapplicatie op maat.

Voordelen

Met een maatwerk dashboard focus op gegevens
Meer betrokkenheid en transparantie
Sneller actuele gegevens bij de hand

Waarom een dashboard op kantoor?

Bij SD Webdesign realiseren wij webapplicaties en hebben wij op kantoor een TV hangen met ons dashboard. Een goed dashboard is afgestemd op de gebruikers. Bedrijf A wil slechts het aantal bezoekers en offerteaanvragen zien, bedrijf B vindt het relevant om ook het aantal Facebook-likes en het Facebook-bereik inzichtelijk te hebben. Wij ontwerpen en realiseren de techniek voor een dashboard met KPI’s op maat. Het is overigens verstandig om een dashboard te hebben die universeel werkt op tv, tablet en laptop.

De webapplicatie

Het dashboard bevat o.a. de volgende informatie:
– Openstaande facturen. 
– Verwachtte kosten.
– Klanten, projecten en ideeën.
– Vakantieplanning.

Achter elke tegel zit een gedetailleerd overzicht. Bijvoorbeeld bij Vakanties kom je in een overzicht met wie wanneer op vakantie is. Alle gegevens zijn direct in dezelfde omgeving bij te werken. Waar de medewerker uiteraard een eigen profiel hebben om meer in te loggen. Het is mogelijk om bepaalde tegels af te schermen. Uw huisstijl wordt doorgevoerd in het dashboard.

Benodigdheden voor een dashboard

1.

TV (van minimaal 43 inch)

Smart tv met draaibare muurbeugel, wij gebruiken een LG tv. Met een verstelbare muurbeugel is het vanuit meerdere hoeken goed te zien.

2.

Webbrowser

Om het dashboard via een webbrowser te openen heb je een programma op de TV nodig. Dat kan vaak via een extern apparaat zoals:
1. Chromecast.
2. Raspberry Pi met WiFi-dongle.
3. Apple TV met webbrowser.
4. Via de browser met WebOS van LG.

3.

Het dashboard

Een responsive webapplicatie waar men makkelijk kan inloggen en gegevens kan inzien en bijwerken.

★★★★★
5 5 1
Het kassasysteem van SD Webdesign werkt super! Goed mee om te gaan zowel voor jong en oud. En de snelle samenwerking tussen kassasysteem en webshop is perfect. Goede service met installeren!
★★★★★
5 5 1
Tevreden met meerdere websites en de professionele huisstijl ontwerpen die zijn geleverd